Medalje za mlade borske kik boksere, džudiste i karatiste

BOR – Na državnom kadetskom prvenstvu u kik boksu, koje je održano u molu kod Sente, borski takmičari osvojili su tri medalje. Državni prvak postao je Vukašin Stefanović, dok su do srebrne medalje i titule vicešampiona stigli Petar Dinić i Mihajlo Veljković.

Takmičari Džudo kluba Bor osvojili su četiri zlatne isto toliko srebrnih i dve bronzane medalje na prvenstvu centralne Srbije za mlađe pionire i poletarce koje je proteklog vikenda održano u Nišu. U kategoriji poletaraca zlatnu medalju osvojio je Veljko Stanković, dok su u kategoriji mlađih pionira najuspešniji bili Strahinja Ristić, Nikola Buzejić i Katarina Nešić.

Na Kupu centralne Srbije za mlađe uzrastne kategorije za karatiste  koje je tokom vikenda organizovano u Čačku takmičari Karate kluba Bor učestvovali su u katama i borbama i 12 kategorija i osvojili pet zlatnih, tri srebrne i četiri bronzane medalje. Po dve zlatne medalje u katama osvojili su Uroš Radivojević i Marta Miletić, a jednu je, takođe u katama osvojio Lazar Milić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *