Mihajlovićeva Narodnoj stranci: Niste u Bor došli zbog građana, vi ste obični nasilnici

BOR – Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike, prof. dr Zorana Mihajlović, osudila je nasilje predstavnika Narodne stranke Vuka Jeremića i fizički napad na gradonačelnika Bora Aleksandra Milikića na današnjem zboru meštana Krivelja.

“Imate li vi ikakav program ili je jedino što znate da zastrašujete, pretite, širite mržnju i napadate ljude samo zato što se ne slažu sa vama? Kad dođete nepozvani na zbor meštana jednog naselja, koji pokušavaju da se na njemu dogovore o načinu rešavanja svojih životnih problema, da biste se s nekim fizički obračunali, onda je jasno da niste tu zbog građana, nego zbog svojih političkih interesa”, navodi Mihajlovićeva.

“Posebno je licemerno da se danas pojavljujete u Boru sa lažnom brigom za građane, a dok ste bili na vlasti, nije vas zanimala sudbina RTB Bora ni da li će ta kompanija opstati ili ne. Zahvaljujući državi i strateškom partneru, danas ova kompanija posluje stabilno i ulaže u razvoj i ekološke projekte, a u istočnoj Srbiji se otvaraju novi, moderni, zeleni rudnici, kakav će biti rudnik „Čukaru Peki“”, kaže Mihajlovićeva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *