Miljan Đorđević iz BK „Miners“ ponovo najbvolji sportista Opštine Majdanpek

MAJDANPEK – Miljan Đorđević, najuspešniji član Bokserskog kluba  „Miners“  po drugi put je proglašen za sportistu Opštine Majdanpek. Njemu je ovo priznanje uručeno na tradicionalnoj sportskoj priredbi „Veče šampiona“ Sportskog saveza opštine Majdanpek.

Izuzetno mi je drago što sam drugu godinu za redom poneo titulu najboljeg sportiste Opštine Majdanpek. Do ovog priznanja doveli su me uspesi u bokserskom ringu, ali , pre svega, vredno treniranje. Ono što me uskoro očekuje jeste prvenstvo Srbije u Prokuplju i nadam se da ću  i na ovom takmičenju opravdati titulu najboljeg sportiste Opštine“, kaže Miljan Đorđević.

Nagradu za najbolji sportski klub ponele su članice Ženskog rudarskog fudbalskog kluba Majdanpek, dok je za najuspešnijeg trenera proglašen Srđan Unčanin iz Kluba malog fudbala „Miners“, u seniorskoj konkurenciji i Borivoje Pasko u kategoriji mlađih selekcija. Nagrada je dodeljena i Ljubiši Vasoviću, najboljem sportskom radniku, Radetu Matejeviću, najboljem profesoru fizičkog vaspitanja, a  proglašeni su i najperspektivniji sportisti Opštine Majdanpek do 14 godina.

Nagrada Naj nada otišla je u ruke desetogodišnjeg Stefana Dragošana, za rezultate ostvarene u mini atletici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *