Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić u Boru

0

BOR- Ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Vanja Udovičić danas je u zvaničnoj poseti opštini Bor. On je, sa predstavnicima lokalne samouprave, posetio osnovne škole „Petar Radovanović“ u Zlotu i „Branko Radičević i „Sveti Sava“ u Boru, kao i Ustanovu Sportski centar.

Od ministarstva sporta borske osnovne škole dobile su po deset novih košarkaških, fudbalskih, odbojkaških i rukometnih lopti, a donirana su i po dva nova gola, košarkaške table i mreža za odbojku.

Cilj je da se deci u osnovnim školama i onima koji se bave sportom omoguće što bolji uslovi za rad i treniranje. Tokom popodneva ministar Udovičić posetiće i budući Dom omladine u prostorijama nekadašnjeg Turističkog saveza.

Na programu Televizije Bor u 21 sat pogledajte emisiju „Aktuelno“ u kojoj je gost ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Vanja Udovičić. U ovoj emisiji saznaćemo više o akciji „Oprema za 100 fiskulturnih sala u Srbiji“ i mogućnostima povećanja broja časova fizičkog vaspitanja u školama. Takođe, šta je novo u omladinskoj politici i kakva su nastojanja ministarstva u obezbeđivanju uslova za mlade i njihove organizacije. O drugim omladinskim temama, kao i o uslovima za pripreme sportista u novom olimpijskom ciklusu, na programu Televizije Bor u emisiji Aktuelno, u 21 sat.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić u Boru, 4. februar 2018. (RTV Bor)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *