Nagrade za doprinos izgradnju nove topionice

BOR – Izgradnja nove topionica i fabrike sumporne kiseline u RTB-u Bor jedan je od najbitnijih projekata koje je završen u Srbiji, a njegov  značaj nije velik samo za našu zemlju, već i za celu Evropu, rečeno je na dodeli zahvalnica pojedincima koji su najviše doprineli ovom projektu. Njima je nagrade svečano uručio predsednik Upravnog odbora Rudarsko topioničarskog basena Bor Nemanja Stevanović

Zahvalnice je dobilo sedam radnika kombinata bakra: Dejan Nestorović, Zoran Ilijevski, Bojan Maksimović, Saša Antonijević, Jovica Zdravković, Nenead Grujić i Dragan Anđelović, kao i pet članova menadžmenata RTB-a Bor Dragan Marinković, Boban Todorović, Mirko Grčić, Mirjana Antić i Blagoje Spaskovski. Zahvalnice su dodeljene i Branislavu Ivkoviću koji je bio nadzorni organa radova ispred beogradskog Građevinskog fakulteta i Nemanji Stevanoviću  predsedniku Upravnog odbora RTB-a Bor.

Odluku o dodeli ovih priznanja, koje prati i novčana nagrada, najviši organ upravljanja RTB-om Bor doneo je krajem prošle godine.

[iframe width=“480″ height=“270″ src=“https://www.youtube.com/embed/f-emqTRWswE“ frameborder=“0″ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *