„Najvažniji zadatak pomoći bolesnim sugrađanima“ kažu aktivisti GG „Borci za Bor“

BOR – Nedopustivo je da se u Boru novac za lečenje bolesnih sugrađana, naročito dece, teško ili gotovo nikako ne prikuplja. Očigledno je da bi privrednici, privatnici i naravno lokalna vlast, morali biti više angažovani u humanitarnom radu i pomoći, saopšteno je na konferenciji za novinare Grupe građana „Borci za Bor“.

Glavna bitka u našem gradu koju moramo da dobijemo je da prikupimo dovoljno novca za lečenje i operaciju Marije Gambošević u Turskoj“, istakao je Vuksan Miličević, aktivista Grupe građana „Borci za Bor“.

Neverovatno je da se za koncerte i vatromete tokom novogodišnjih praznika iz budžeta grada izdvojilo više od pet miliona dinara, a da se za lečenje male Marije prikupila simbolična suma novca. Nismo protiv organizovanja ovakvih manifestacija, ali se moraju znati prioriteti u gradu“, naglasio je Oliver Mitrović, kandidat za odbornika sa liste Grupe građana „Borci za Bor“.

„Borci za Bor“ su na konferenciji napomenuli da će, bez obzira na rezultate narednih izbora, nastaviti humanitarni rad u skladu sa mogućnostima i potrebama građana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.