Nastavlja se asfaltiranje po mesnim zajednicama u Boru

0

Povoljne vremenske prilike prolingiraju građevinsku sezonu u Boru. Ekipe putara su na nekoliko lokacija u gradu, a novim slojem asfalta presvlače se parkinzi, trotoari i prilazi.

BOR – U ulici „3. oktobar“ u Boru, preko puta maloprodajnog objekta trgovine „Tekijanka“ asfaltiran je parking i prilaz garažama koje koriste stanari zgrade iz brojeva 20,22 i 24. Posao je urađen na zahtev građana, a nakon što je prethodno završeno asfaltiranja parkinga ispod pomenute prodavnice, u neposrednoj blizini. Kako naglašavaju nadležni u lokalnoj samoupravi najzahtevniji posao za putare u narednom periodu biće proširenje parking prostora u gradu, a potom uređenje trotoara i prilaza zgradama.

U toku je uređenje glavnog parking prostora u gradu. Ekipe su na terenu u mesnim zajednicama „Rudar“, „Bakar“, „Novo i Staro Selište“. Posle tri decenije kompletno je uređena ulica „Dimitrija Tucovića“, gde su radovima obuhvaćeni parkinzi i prilazi zgradama. Uređenje putne infrastrukture počelo je i u Banjskom Polju, a biće nastavljeno u Brezoniku“ naglasio je Marko Nikolić, član Gradskog veća u Boru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *