Nastavlja se uređenje trotoara u centru Bora

0

BOR – Grad Bor je ove godine iz lokalnog budžeta izdvojio 35 miliona dinara za postavljanje behaton ploča na delu trotoara u ulici „Moše Pijade“, „Đorđa Vajferta“ i bočnim ulicama koje se ulivaju u ulicu „Moše Pijade“.

Najveći deo radova od raskrsnice kod Doma kulture u Boru, prema Skupštini grada i Robnoj kući je završen, u toku je postavljanje ivičnjaka, a bočne ulice „1. maj“ i „7. juli“ su u fazi pripreme za postavljanje behaton ploča. Slični radovi očekuju se za nekoliko dana i u ulici „Đorđa Andrejevića Kuna“, gde će biti uređena jedna strana trotoara. U planu je i postavljanje behaton ploča na stazama pored osnovne škole „Sveti Sava“.

U lokalnoj samoupravi kažu da su rebalansom predviđena dodatna sredstva za uređenje trotoara i parkinga, a ovi radovi počeće sredinom avgusta.

Donja strana ulice „Moše Pijade“ neće se raditi ove godine, dok se ne obezbede alternativna mesta za parkiranje i ne završi projekat Trga kod Doma kulture i amfiteatra, kako bi se dobila arhitektonska celina, kažu u lokalnoj samoupravi u Boru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *