Nastavljeno asfaltiranje u Zlotu

BOR-Prema programu asfaltiranja seoskih puteva na području  Bora presvlačenje asfaltom nastavljeno je u Zlotu. Meštani su izuzetno zadovoljni, posebno oni koji žive u blizini puteva koji nisu nikad do sada asfaltirani.

„Baš smo zadovoljni što nam asfaltiraju puteve, jer neki nisu do sada nikad asfaltirani. Pre je bilo puno problema posebno zimi, ali i kada vode nabujaju i odnose rizlu“, rekao je Vladimir Mejesković.

Prvu put na području Bora ovaj posao se realizuju planski i na osnovu predloga meštana, odnosno saveta mesnih zajednica i gradskih službi u cilju podizanja kvaliteta saobraćajnica i života na  selu, naglasio je Aleksandar Milikić prilikom obilaska radova i dodao – „Nastaviće se asfaltiranje i naredne godine, kada će biti izdvojeno mnogo više para iz budžeta. Zato molba meštanima sela da shvate da Grad Bor brine o njima i kako reče jedan meštanin niko do sada nije asfaltirao kao ova gradska vlast“, ističe gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

U Zlotu su do sada asfaltirani putevi u dužini od dva kilometra.

Asfaltiramo sve ulice koje se spajaju sa glavnim saobraćajnicama. Plan nam je da uredimo sela, a onda i druge puteve“, naglašava Zoran Zdravković, predsenik Saveta mesne zajednice Zlot.

Biće iskorišćena komplatna asfaltna masa,planirana u ovoj godini, a radiće se putevi  Zlot – Zlotske pećine i prema Stolu“, dodao je Aleksandar Milikić.

Asfaltiranje seoskih puteva na području grada biće završeno do kraja građevinske sezone. Ove godine asfaltiranjem su obuhvaćena sva sela.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *