Grad Bor je ove godine za nabavku 10 novih vozila namenjenih borskom „Vodovodu“ i Javno komunalnom preduzeću „3. oktobar“ izdvojio 220 miliona dinara, a ulaganja u opremu nastaviće se i naredne godine. Za Vodovod su predviđene tri radne mašine, dve su stigle ranije, a poslednja cisterna dopremljena je u prvoj polovini decembra.

BOR – U javno komunalno preduzeće „Vodovod“ stigla je nova cisterna namenjena odvodu fekalija. Posle mašine „Hidromek“ i cisterne za pijaću vodu, ovo je treća i ujedno poslednja radna mašina koja je, zahvaljujući izdvajanju iz gradskog budžeta stigla u borski Vodovod. Njena vrednost je 21 milion dinara, a zahvaljujući poboljšanju opremljenosti i povećanju obima posla, javno komunalno preduzeće „Vodovod“ će i ovu godinu završiti pozitivno. Iz sopstvenih sredstava ovo komunalno preduzeće obezbedio je kupovinu dva nova kamiona i jednog kipera.

Grad Bor je ove godine za nabavku 10 novih vozila namenjenih borskom „Vodovodu“ i Javno komunalnom preduzeću „3. oktobar“ izdvojio 220 miliona dinara, a ulaganja u opremu nastaviće se i naredne godine. Cilj je da se ova preduzeća osavremene, kako bi mogla samostalno da posluju na tržištu i ostvaruju prihode, a da istovremeno obezbede što kvalitetnije usluge građanima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *