Nove medalje karatista Bora

BOR- Aleksandra Sejdija iz Karate kluba Bor osvojila je zlatnu medalju u borbama na 47. međunarodnom turniru Zlatni pojas u Čačku, pobedivši aktuelnu prvakinju Srbije, što joj donelo i velike šanse za nastup u reprezentaciji na Balkanskom šampionatu. Uspeh je dopunila osvajanjem bronzane medalje u katama, a dva peta mesta na turniru u veoma jakoj konkurenciji osvojio je Emir Sejdija.

Seniori Karate kluba Bor osvojili su po dve srebrne i bronzane medalje na Kupu uže Srbije, takođe u Čačku i izborili pravo nastupa u završnici Karate kupa Srbije, u maju. Srebrna odličja osvojili su Zoran Horti, u borbama, u kategoriji mlađih seniora do 67 kilograma i seniorska ekipa u katama, Nikola Stojanović, Saša Rajković i Mihajlo Jovanović, koji su u finalu poraženi od niškog Elida. Bronzanu medalju kod seniora osvojio je Nikola Stojanović u katama i Zoran Horti, u borbama.

Marija Belčić iz Streljačkog kluba Metalac osvojila je deseto mesto na državnom prvenstvu u “B” međunarodnom programu discipline standardna vazdušna puška za kadete i juniore, u Beogradu, sa 404 kruga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *