Novi nameštaj za PU „Marija Munćan“ Majdanpek

0

MAJDANPEK – Dopremanjem novog nameštaja za Predškolsku ustanovu „Marija Munćan“ u Majdanpeku, Donjem Milanovcu i selima Rudna Glava, Crnajka i Debeli Lug zaokružena je realizacija  projekta „Lepši vrtić-veći osmeh“, sa kojim je Opština Majdanpek konkurisala kod nadležnog ministarstva.

„Pored ormarića, stolova i stolica, pokretnih polica, magičnih tabli, koje će umnogome poboljšati uslove za boravak mališana i rad vaspitača, nabavljene su i stolice – hranilice i sve drugo neophodno za opremanje jaslica. Kroz ovaj projekat, rađen prema Pravilniku i standardima, naš vrtić priprema se za predstojeće nove osnove programa „Godine uzleta“ od 2022. godine.“, kaže Jelena Sperlić, direktor PU „Marija Munćan“ u Majdanpeku.

Posredstvom Kancelarije za demografsku i populacionu politiku, nabavci novog nameštaja prethodilo je opremanje dvorišta vrtića novim spravama i nabavka računarske opreme za kutak „Mali vrtić“.

Vrednost ovog projekta je 5,3 miliona dinara, uz učešće Opštine Majdanpeku, u iznosu od 15 odsto. U okviru prethodnog projekta, koji je, takođe, finansirala Kancelarija za demografsku i populacionu politiku, u Predškolskoj ustanovi „Marija Munćan“ u potpunosti su uređeni toaleti, fiskulturna sala i kutak „Mali vrtić“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *