Novo vozilo za ustanovu „Bambi“

BOR – Kineska kompanija Ziđin Majning donirala je kombinovano vozilo za potrebe Predškolske ustanove za decu „Bambi“ u Boru. Vrednost donacije je blizu tri miliona dinara. Ključeve novog vozila uručio je zamenik generalnog direktora ove kompanije Jang Juankun istakavši da je kompanija, ove godine započela realizaciju mnogih programa kako bi borski mališani, đaci i studenti imali kvalitetnije obrazovanje.

U saradnji sa udruženjem roditelja Bebironče opremili smo vrtić „Boško Buha“ novim nameštajem, donirali smo udžbenike učenicima starijih razreda osnovnih škola i školske torbe svim osnovcima, pomogli srednjoškolcima organizaciju stručne ekskurzije i omogućili studentima da u našoj kompaniji obavljaju stručnu praksu. Podržali smo i sportske klubove kako bismo deci omogućili deci da se zdravije razvijaju. Svi ovi programi biće nastavljeni i u budućnosti. Nadamo se da će, novo vozilo, posebno tokom predstojećih jesenjih i zimskih meseci, doprineti boljem i kvalitetnijem radu ustanove, kao i da će korisnici usluga biti zadovoljniji“ naglasio je Juankun.

Zahvalnost na donaciji uputili su predstavnici menadžmenta Ustanove „Bambi“ i Grada Bora koji su prisustvovali primopredaji vozila. Inače, kompanija Ziđin Majning je, do sada u razvoj društvene zajednice za različite programe pomoći izdvojila blizu 350 miliona dinara.

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.