Novogodišnja noć uz program RTV Bor

BOR – Regionalna televizija Bor opravdaće poverenje vernih gledalaca i u novogodišnjoj noći. Za one koji su odlučili da u prijatnoj atmosferi i toplini doma provedu najluđu noć, Televizija Bor pripremila je bogat program namenjen svim generacijama i svim muzičkim ukusima.

„Onima koji će novu godinu dočekati u svojim domovima naša preporuka je da veče provedu uz program Regionalne televizije Bor. Pripremili smo bogat i raznovrstan, pre svega muzički program. U saradnji sa Sezam produkcijom, zajedničkim snagama, snimili smo višečasovni novogodišnji program, tako da će gledaoci Televizije Bor u novogodišnjoj noći moći da se druže sa poznatim imenima domaće folk scene. Za nešto drugačije zvuke biće zadužen Željko Vasić, naš zemljak, Zaječarac, sa kojim je Radio Bor uspostavio odličnu saradnju u smislu uzajamne promocije. To dobro iskustvo i saradnju iskoristili smo i za novogodišnji program. Željko Vasić nam je ustupio jednočasovni koncert, tako da će gledaoci moći da uživaju i u muzici ovog pop izvođača. I naša najmlađa redakcija, ekipa emisije Školiranje, pripremila je svoj novogodišnji, dečiji program u kome je sa svojim vršnjacima, uspešnim đacima u ovoj godini, podelila utiske i iščekivanja za narednu godinu“ – istakla je Danijela Novović, glavni i odgovorni urednik RTV Bor.

Ove godine, Regionalna televizija Bor pripremila je i bogat filmski program za ljubitelje sedme umetnosti.

„Ono na šta smo posebno ponosni i na šta bismo ove godine stavili akcenat jeste filmski novogodišnji program. Poznato je da lokalne i regionalne televizije proteklih godina nisu imale priliku da od distributera dobiju ponudu nekih filmova bolje, američke, holivudske produkcije. Izgleda da su i tu napravljeni neki pomaci, tako da smo mi krajem meseca dobili ponudu upravo takvih nagrađivanih filmova, blokbastera. Ovi filmovi možda nisu novije produkcije, ali su to oni filmovi koji uvek mogu da se gledaju, pa će tokom novogodišnjih i božićnih praznika naši gledaoci moći da pogledaju filmove Mel Gibsona, Švarcenegera, Stalonea, biće na programu i Majk Daglas i Šeron Stoun, kao i druga zvučna imena američke filmske produkcije“ – dodala je Danijela Novović.

Novogodišnje veče na programu Regionalne televizije Bor počinje posle drugog Dnevnika, Dečijim novogodišnjim programom u 19 sati i 30 minuta. Za ljubitelje pop muzike, sledi koncert Medžik benda u 20 sati i 20 minuta i veliki koncert Željka Vasića u 21 čas. Veselje uz nešto drugačije zvuke i zvezde estradne folk scene počinje u 22 sata. Film „Predsedničke boje“ na programu je već sat vremena nakon ponoći, a tokom prazničnih dana ljubitelji sedme umetnosti na programu Televizije Bor mogu da pogledaju i filmove Alpinista, Totalni opoziv, Crveno usijanje, Priča iz Los Anđelesa i mnoge druge.

[iframe width=“480″ height=“270″ src=“https://www.youtube.com/embed/b8vpaKVsEkk“ frameborder=“0″ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.