Novogodišnji program na platou Doma kulture u Boru

BOR – Tradicionalni doček nove godine u amfiteatru i na platou Doma kulture u Boru, iako skromniji nego prethodnih godina, učinio je srećnim i veselim najmlađe Borane, kojima ni temperatura u minusu nije uspela da skine osmehe sa lica. Blizu 500 borskih mališana dobilo je novogodišnje paketiće, dar Opštine Bor, koje su im uručili članovi opštinskog veća.

„Dečji osmeh je za nas neprocenljiv. Ja bih se pre svega zahvalila celom rukovodstvu, predsedniku Opštine Bor Živoradu Petroviću koji je učinio da se manifestacija danas proslavi i da deca budu srećna i zadovoljna ovog dana. Ja se nadam da će i naredne godine biti organizovano nešto slično, možda i u većem broju“, istakla je član opštinskog veća Maja Bakoč i poželela svima srećnu i uspešnu 2016. godinu.

U okviru programa dočeka nove 2016. godine „Novogodišnja bajka“ nastupili su mališani iz Predškolske ustanove za decu Bambi,  a „Zimsku čaroliju“, priredili su borski glumci amateri. Pažnju borskih mališana osim deda mraza privukli su i klovn i snežna kraljica. Muzički deo programa upotpunjuju finalisti takmičenja Pevaj svoju pesmu, Kulturno – umetničko društvo Novo selište, borski muzičari Bojan Čukić, Nina Bilanović, Božidar Baljević i trubački orkestar Dar mar.  Osim Opštine Bor u organizaciji novogodišnjeg programa u amfiteatru i na platou Doma kulture učestvovuje i Centar za kulturu kao i većina borskih javnih preduzeća.

[iframe frameborder=“0″ width=“480″ height=“270″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x3kavj5″ allowfullscreen ]
Novogodišnji program na platou Doma kulture u… by rtvbor

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.