Novogodišnji vašar u OŠ ”Sveti Sava” u Boru

BOR – Učenici Osnovne škole „Sveti Sava“ u Boru u saradnji sa razrednim starešinama i nastavnicima, u holu ove obrazovne ustanove organizovali su tradicionalni Novogodišnji vašar. Asortiman rukotvorina koje su deca prodavala je bio širok: raznovrsni unikatni ukrasi, novogodišnji pokloni, čestitke… Atmosfera je bila kao na prvom vašaru.

 “Ja mogu da se pohvalim da smo mi jedna od retkih škola u kojima se tradicionalno održava Novogodišnji vašar.. Deca se raduju i istovremeno pokazuju svoju kreativnost i maštovitost. Sve ono što u toku godine naprave oni to ovde izlažu. Atmosfera je kao na pravom vašaru. Vašar je prodajnog karaktera. Deca se zaista trude i pokazuju umeće u prodaji odnosno umeju da naplate svoj rad. Ali bih pre svega istakla njihovu kreativnost. “ rekla je Mirjana Lazić direktor OŠ ”Sveti Sava” u Boru.

Roditelji, rodbina i prijatelji, zaposeli su prodajne štandove, a deci je posebno zadovoljstvo, osim zabave i kreativnog rada, donosila i mogućnost da svojim radom dođu do prve zarade.

O nameni sredstva koja sa prikupe od prodaje na vašaru odlučivaće sami učenici. S obzirom na posećenost štandova imaće čemu da se raduju.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *