Održan Osmomartovski bazar u Boru

0

Posebno mesto u Boru gde su zainteresovani mogli da kupe poklon za Dan žena bio je Osmomartovski bazar suvenira i rukotvorina. Ponuda je bila raznovrsna, izlagači su se potrudili da ponuđeno bude adekvatno i za svačiji džep, a bazar su, svojim nastupom, između ostalih upotpunila i deca iz borskih vrtića.

BOR – Povodom Međunarodnog dana žena, 8.marta Turistička organizacija „Bor“ je na platou Doma kulture organizovala Osmomartovski bazar suvenira i rukotvorina. Na 15 štandova izlagači su prodavali suvenire, ukrase i upotrebne predmete, umetničke slike, kao i druge proizvode ručne radinosti. To je bila prilika da posetioci u vreme prazničnog darivanja, odaberu i kupe prigodne poklone za drage osobe.

Raduje činjenica da se na ovakve manifestacije odaziva sve veći broj izlagača iz Bora i iz drugih gradova. Tako je i ponuda raznovrsnija, a i bazar postaje zanimljiviji za posetioce. Ove godine svakako su posebno „osveženje“ nastupi mališana iz borskih vrtića“ rekla je na otvaranju Bobana Gramić, direktor TO Bor.

Osmomartovski bazar suvenira i rukotvorina svečano je otvorio zamenik gradonačelnika Bora Milivoje Janošević koji je osim čestitke svim pripadnicama lepšeg pola istakao da bez žena ne bi bilo ničega i da su one bogatstvo koje treba poštovati i čuvati.

Za posetioce i izlagače bazara, organizovan je i prigodan kulturno- umetnički program u kojem su učestvovali Duo „Aca i Tomica“, mališani iz PU „Bambi“ i učenici borskih osnovnih škola.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *