Okružni odbor Srpske radikalne stranke: Ne damo Šešelja jer ga ne zaboravljamo!

Povodom usmene ostavke Vojislava Šešelja na fukciju predsednika Srpske radikalne stranke, Borski i Zaječarski okružni odbor Srpske radikalne stranke u saopštenju za javnost daje podršku prof. dr Vojislavu Šešelju za vršenje funkcije predsednika Srpske radikalne stranke.

„Mi, Radikali Borskog i Zaječarskog okruga ne zaboravljamo nesebičnu borbu dr Šešelja za opšte dobro našeg naroda. Ne zaboravljamo da se kao najmlađi doktor nauka na prostorima tadašnje države borio za demokratiju. Ne zaboravljamo da je, od početka višestranačja neustrašivo raskrinkavao mafijaške i korupcionaške afere čelnika svih dosadašnjih režima. Ne zaboravljamo harizmu, inat i prkos u borbi protiv koalicije NATO pakta i Vatikana i svega antisrpskog“, navodi se između ostalog u saopštenju okružnih odbora.

Zbog poštovanja žrtve koju je bio spreman da podnese da bi se zalagao za našu otadžbinu, mi, radikali Borskog i Zaječarskog okruga poštujemo, dostojno i uzdignute glave čuvamo i branimo ideologiju koju je dr Šešelj učinio besmrtnom. Jednistveni smo i nedvosmisleni u podršci prof dr Vojislavu Šešelju da i u narednom periodu nastavi sa obavljanjem funkcije predsednika Srpske radikalne stranke“, navodi se u zajedničkom saopštenju Borskog i Zaječarskog okružnog odbora Srpske radikalne stranke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.