Opština Bor dala u zakup i motel „Zlotske pećine“

ZLOT,BOR-Jedan od turističkih bisera Opštine Bor su svakako Zlotska pećina, njeno okruženje, ali i motel koji se nalazi uz samu obalu Zlotske reke. Na žalost ovaj kompleks godinama nije  korišćen na pravi način, a motel je radio samo povremeno. Da bi se sprečilo dalje propadanje lokalna samouprava je rekonstruisala ovaj ugostiteljski objekat i uložila značajna sredstva u rekonstrukciju visećeg mosta i ovih dana dala ga je  u zakup privatnom preduzetniku iz Zlota Slobodanu Madanoviću.

Objekat je u lošem stanju, Opština Bor  je završila neke radove, a preostalo moramo mi. U kuhinji nema elemenata, sobe su prazne i čeka nas velik posao , kaže zakupac Madanović.

Iako predstoji dosta posla  zakupac Slobodan Madanović smatra da će renoviranje motela Zlotske pećine trajati mesec dana. Osim što je ovaj kompleks značajan za dalji razvoj turizma u borskoj opštini, veoma je bitno da će uposliti za početak pet radnika, a u kasnijoj fazi, kako se posao bude širio, još pet. Motel je dat u zakup na pet godina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *