Opština Majdanpek nagradila ovogodišnje “vukovce”

0

MAJDANPEK – Opština Majdanpek priredila je u skupštinskoj sali prijem za  ovogodišnje dobitnike “Vukovih diploma” iz osnovnih i srednjih škola. Tom prilikom predsednik Opštine Dragan Popović i  Branislav Tomić, odbornik u lokalnom parlamentu, uručili su “vukovcima”  novčane nagrade od 10 hiljada dinara, poručujući im da nastave sa dobrim učenjem, koje će im kasnije obezbediti rad u željenoj struci.

Od Opštine, rekao je predsednik Popović, tokom celog školovanja, mogu računati i na stipendije, koje se svake godine dodeljuju  odličnim i izuzetno nadarenim učenicima i studentima, posebno onima koji se školuju za deficitarna zanimanja, a to su u opštini Majdanpek trenutno građevinski, mašinski  i rudarski inženjeri, veterinari, kao i lekari, za kojima postoji stalna potreba u majdanpečkim zdravstvenim ustanovama, čulo se na prijemu u Skupštini opštine Majdanpek, nakon kojeg je za najbolje školarce priređen i prigodan prijem.

Nakon Majdanpeka, svečano je danas bilo i u Donjem Milanovcu, gde su  učenici sa ovog područja, koji su, takođe, školovanje završili sa svim peticama nagrađeni od Opštine sa 10 hiljada dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *