Osnovci i srednjoškolci predlažu likovno rešenje za promotivni turistički plakat – Negotinske pivnice

0
Učenici starijeg uzrasta osnovnih škola i srednjoškolci koji pohađaju nastavu iz likovnog obrazovanja svoje radove mogu da dostavljaju Kancelariji za lokalni ekonomski i ruralni razvoj Opštine Negotin, do 8. maja ove godine
NEGOTIN – U okviru projekta „Lični stavovi- zajedničke odluke“ u opštini Negotin u toku je konkurs za izradu likovnog rešenja za promotivni turistički plakat na temu Negotinskih pivnica. Pravo učešća na konkursu imaju đaci od petog do osmog razreda osnovnih,  ali i učenici srednjih škola na teritoriji opštine Negotin koji pohađaju nastavu iz likovnog obrazovanja. U izradi idejnog rešenja za plakat dozvoljene su sve likovne tehnike na dimenzijama A-3. Izbor likovnih rešenja imaće dve faze. U prvoj, na nivou svake škole – na osnovu stručne procene radnih verzija likovnih rešenja od strane nastavnika ili profesora likovnog obrazovanja do 10. aprila. U drugoj fazi,  na nivou opštine, biće omogućeno  glasanje na FB stranici Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj opštine Negotin.
Osim  pojedinačnih nagrada u vidu opreme za likovno pobednicima konkursa, za sve škole čiji učenici budu učestvovali na konkursu i prilože radove do 8. maja nosilac projekta je obezbedio nagradni fond u vidu opreme za likovne kabinete.  
Konkurs za izradu likovnog rešenja za promotivni turistički plakat na temu Negotinskih pivnica je deo projekta koji finansiraju Švajcarska razvojna saradnja (SDC) i nemačko Savezno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ). Sprovode ga Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ) i Opštinska uprava opštine Negotine, u cilju podrške učešću lokalnog stanovništva u razvojnim projektima lokalne zajednice.  

[iframe src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2lqlih“ width=“600″ height=“450″ frameborder=“0″ allowfullscreen=“allowfullscreen“ ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *