Otvoren 18. Mini sajam “Kultura, obrazovanje, stvaralaštvo” u Majdanpeku

0

MAJDANPEK – U susret novogodišnjim i božićnim praznicima u Centru za kulturu Majdanpek otvoren je tradicionalni, 18. Mini sajam “Kultura, obrazovanje, stvaralaštvo”, koji je ove godine okupio 15 izlagača.

Mi prvi put učestvujemo na ovoj manifestaciji, s obzirom da je ove godine i osnovano naše udruženje. Smatram da je ovo odlična prilika da se pojedinci, ali i organizacije i ustanove predstave svojim sugrađanima. Nama su u tome, svojim humanitarnim nastupom, pomogli i članovi KUD-a i učenici OŠ “Branko Perić” iz Rudne Glave, kojima se zahvaljujem, posebno njihovim učiteljima i nastavnicima koji su deci objasnili zbog čega su zapravo tu”, kaže Lidija Tešić, predsednica Udruženja za podršku obolelima od carcinoma “Nismo sami”.

Osim izlagačkog, ova manifestacija ima i prateći program tokom kojeg će do 28. decembra posetioci moći da uživaju u predstavama učenika osnovnih škola i vrtića, novogodišnjem koncertu Muzičke škole “Ranko Krivić”, radionici Udruženja “Veselo brdašce”, kao i u prezentaciji kineske kulture i gastronomije, koju će organizator prirediti  u saradnji sa kompanijom Ziđin.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *