Paketi pomoći penzionerima

BOR – Opštinska organizacija Sindikata penzionera “Nezavisnost” u Boru, različitim aktivnostima pokušava da svojim članovima olakša život u trećem dobu. Dodeljuje pakete namirnica, omogućava besplatno lečenje i rehabilitaciju za svoje članove u banjama Srbije, organizuje putovanja i izlete u zemlji i u inostranstvu. Tako će početkom novembra u Boru biti organizovana tradicionalna akcija podele paketa namirnica svim članovima ove organizacije, bez obzira na visinu penzije.

 “Vrednost paketa je skromna. Više je to vid zahvalnosti ove organizacije penzionerima za ono što su pružili. Posredstvom Fonda penzijskog osiguranja obezbeđujemo besplatno lečenje u banjama i u rehabilitacionim centrima u Srbiji. Članovi naše organizacije imaju 10 odsto popusta na pružanje usluga i na kupovinu namirnica u deset borskih firmi”, naglasio je predsednik OO Sindikata penzionera „Nezavisnost“ Bor Dušan Dumitrašković.

Koliko pažnje Opštinska organizacija sindikata penzionera “Nezavisnost” u Boru poklanja svojim članovima potvrđuje i činjenica da ova organizacija, između ostalog, za njih organizuje letovanja u Grčkoj i Turskoj po povoljnim uslovima, kao i izlete i ekskurzije po Srbiji. Svake godine, početkom oktobra, u Vrnjačkoj Banji, se organizuje Olimpijada za osobe trećeg doba, na kojoj su redovni učesnici i Borani.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *