Pametne table od „Telekoma“ OŠ „Mihajlo Sporić“ u Majdanpeku

Osnovna škola „Mihajlo Sporić“ u Majdanpeku dobila je, zahvaljujući velikom broju glasova na društvenim mrežama, u okviru  akcije „Telekoma Srbije“, četiri pametne table, koje će značajno unaprediti nastavu u ovoj obrazovnoj ustanovi i digitalnu pismenost najmlađih osnovaca.

MAJDANPEK – Osnovna škola „Mihajlo Sporić“ u Majdanpeku dobila je, zahvaljujući velikom broju glasova na društvenim mrežama, u okviru  akcije „Telekoma Srbije“ četiri pametne table, koje će značajno unaprediti nastavu u ovoj obrazovnoj ustanovi i digitalnu pismenost najmlađih osnovaca.

Upravo iz tih razloga tri pametne table instalirali smo u učionicama nižih razreda i jednu za starije đake“, kaže Danijela Jovanović, direktor OŠ „Mihajlo Sporić“ u Majdanpeku.

Korist interaktivnih tabli ogleda se i u boljoj motivisanosti učenika i održavanju veće pažnje na časovima. Koristimo je uglavnom za sve predmete“, dodaje Ivana Janković, učiteljica.

Pre četiri godine, u sličnoj akciji, u okviru projekta Telekoma „Stvaramo znanje“ i Osnovna škola „Vuk karadžić“ u Donjem Milanovcu, uz još 19 škola širom Srbije, dobila je kompletno opremljen informatički kabinet.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.