Pobeda fudbalera Slatine, Bor 1919 osvojio bod na gostovanju

BOR – Fudbaleri Slatine pobedili su u petom kolu fudbalske Zone istok kao domaćini ekipu Rtnja iz Boljevca 4:2. Fudbaleri Bora igrali su nerešeno, bez golova na gostovanju u Pirotu ekipi Tanasko Rajić. Sa osam osvojenih bodova Bor 1919 je na sedmom mestu, a Slatina je deveta sa bodom manje.

Negotinski Hajduk Veljko ubedljivo je na svom terenu pobedio Lužnicu 5:1 i trenutno je četvrti sa osam bodova koliko ima i Bor. Kablovi iz Zaječara su posle pobede nad Jedinstvom iz Pirota 1:0, sa 11 osvojenih bodova stigli do drugog mesta. Majdanpek je na svom terenu poražen od Zaječarske ekipe 019, dok su Đerdap i Timok 1919 igrali u Kladovu nerešeno 1:1.

Brodoremont iz Kladova je na gostovanju u Dimitrovgradu poražen od Balkanskog minimalnim rezultatom 1:0.

Posle ove pobede, Balkanski iz Dimitrovgrada je prvi na tabeli sa 15 bodova, kao jedina ekipa sa svih pet pobeda u dosadašnje delu prvenstva, dok je na začelju Majdanpek sa jednim osvojenim bodom.

U narednom kolu Balkanski gostuje fudbalerima Bora, a Slatina u Beloj Palanci ekipi Rajko Mitić.

Utakmice petog kola odigrane su i u Borskoj okružnoj ligi. Zlot je na gostovanju u Blizni poražen prvi put ove sezone i sa dvanaest osvojenih bodova deli prve tri mesta sa Branikom i Bliznom.

Šarbanovac je kao domaćin pobedio Ključ iz Podvrške ubedljivo 7:2, a  Brestovac je u Krivelju pobedio 6:4. Nemetali iz Donje Bele reke poraženi su na gostovanju u Štubiku od Branika 3:0. Šarbanovac i Brestovac imaju po devet bodova i nalaze se na deobi od petog do osmog mesta, Nemetali iz Donje Bele Reke imaju tri boda manje i nalaze se na 11. mestu, dok je Krivelj poslednji bez osvojenih bodova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *