Pobede borskih fudbalera

BOR – Obe borske ekipe koje se takmiče u fudbalskoj Zoni istok, zabeležile su pobede na gostovanjima u trećem kolu. Fudbaleri Slatine savladali su u Lužnici istoimenu ekipu 1:0, dok je Bor 1919 u Pirotu bio bolji od Zvezde i zabeležio prvu pobedu ove sezone 3:2. U ostalim utakmicama pobeđivale su domaće ekipe, a nijedna utakmica nije završena nerešeno. Dunav je u Prahovu savladao Jedinstvo 2:0, Ozren iz Sokobanje je na gostovanju u Beloj Palanci poražen od Rajka Mitića 5:2, a Đerdap je u Kladovu savladao Balkanski 2:0. Istim rezultatom Knjaz je u Knjaževcu pobedio BSK iz Bogovine, u Zaječaru je OFK 019 bio bolji od kladovskog Brodoremonta 3:0. Najubedljiviju pobedu ostvario je Tanasko Rajić u Pirotu protiv Sloge iz Kobišnice 5:0.

Slatina se i posle ovog kola nalazi na deobi prvog mesta sa Dunavom iz Prahova i Knjazom sa po sedam osvojenih bodova. Na četvrtom mestu je OFK 019 iz Zaječara sa šest bodova, dok je Bor na deobi petog i šestog mesta sa Đerdapom iz Kladova, sa bodom manje. Slede Tanasko Rajić, Balkanski, Rajko Mitić i BSK sa po četiri boda, Jedinstvo iz Pitota ima tri, Brodoremont dva, Zvezda jedan, dok su Lužnica, Ozren i Sloga bez bodova, s tim što Lužnica ima dve utakmice manje.

U Borskoj okružnoj ligi u trećem kolu, Šarbanovac je na svom terenu savladao Polet iz Jabukovca 4:0, Brestovac je u Donjoj Beloj Reci bio bolji od Nemetala 2:1, dok je Zlot na gostovanju u Miloševu igrao nerešeno 1:1 sa istoimenom ekipom.

U ostalim utakmicama Branik je u Rudnoj glavi pobedio istoimenu ekipu 3:1, Mala Vrbica je bila bolja od BSK-a 4:0, dok su Poreč i Polom i Radnički i Blizna igrali bez golova 0:0.

Zlot se zadržao na deobi prvog mesta sa Branikom i Radničkim i sedam osvojenih bodova, Šarbanovac i Brestovac imaju bod manje i dele četvrto, peto i šesto mesto, dok su Nemetali u donjem delu tabele, na deobi od 12. do 14. mesta sa tri boda koliko imaju i Polet i Ključ. Bez bodova su Rudna Glava i BSK.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *