Počelo uređenje sportskih terena u Boru

0

Na tri sportska terena u Boru ove godine će biti postavljena nova podloga, a naredne godine slično uređenje očekuje i ostale terene. Osim toga, sve košarkaške table, golovi i zaštitne ograde biće zamenjeni, a za ovu namenu iz gradskog budžeta izdvojena su 3,3 miliona dinara.

BOR – U Boru je počelo uređenje sportskih terena i igrališta, koje je predviđeno za ovu godinu. Radnici Javno komunalnog preduzeća „3. oktobar“ počeli su zamenu dotrajalih zaštitnih mreža na igralištima na kojima je to potrebno, prvo u četvrtoj mesnoj zajednici, zatim i u ostalim delovima grada.

Za ovu godinu planirana je i zamena dotrajalih košarkaških tabli i rekvizita, a na tri terena, u četvrtoj mesnoj zajednici, Novom gradskom centru i naselju C 16, planirano je postavljanje nove „Bergo“ podloge na igralištima.

Ova podloga trebalo bi da obezbedi veći sigurnost i spreči eventualne povrede na terenu, a za njenu nabavku i postavljanje Grad Bor je izdvojio 2,2 miliona, a za zamenu rekvizita na sportskim terenima predviđeno je još milion dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *