„Pokaži šta umeš“ – na ledu

0
BOR – Na borskom klizalištu, ove godine  peti put, održaće se  takmičenje u klizanju„ Pokaži šta znaš“ . JP„ Borski turistički centar “ , kako je i planirano, organizuje takmičenje na regionalnom nivou, pa se očekuje da pored borana koji su tradicionalno zainteresovani, u igrama na ledu učestvuju i takmičari iz drugih gradova regiona.

„Tradicionalno, prve subote u februara, održaće se peto takmičenje u klizanju. Prijavljivanje kandidata je već počelo, na blagajni klizališta  svakog dana od 10 do 20h, do dana klizanja. Potrebno je dostaviti  lične podatke: ime i prezime, godinu rodjenja i broj obuće, kako bi bile obezbeđene adekvatne klizaljke. Prošlogodišnje takmičenje proteklo je u najboljem redu, sa oko 40 učesnika, pa ove godine očekujemo i veći broj takmičara, iz Bora ali i drugih gradova u regionu. Deca vole da posećuju klizalište, od početka sezone redovno dolaze i provode svoje slobodno vreme  zabavljajući se na ledu. Mogućnost da deca sa svim peticama koriste besplatne usluge klizališta obradovala ih je posebno, pa su tu povoljnost  i iskoristili. Februar je takođe mesec kada je klizalište dobro posećeno, a takmičenje će pružiti šansu deci da se druže i zabavljaju, ali i da razvijaju takmičarski duh i budu fizički aktivni “
– kazala je Vesna Drobnjaković iz JP„ Borskog turističkog centra“ .
 
Učesnici će se takmičiti u dve discipline, poligon i koreografija po slobodnom izvođenju. Najveštiji na ledu, prema oceni  sudija, profesora fizičkog vaspitanja, biće adekvatno nagrađeni. Pripreme teku po planu,  zainteresovanih ima, pa je u najavi još jedno zabavna manifestacija u kojoj će uživati i takmičari na ledu i publika.
[iframe frameborder=“0″ width=“480″ height=“270″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2f7vg9″ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *