Popunjeni kapaciteti Hotela „Jezero“ za prvomajske praznike

BOR – U Hotelu „Jezero“ na Borskom jezeru sve je spremno za predstojeće prvomajske praznike i tradicionalni uranak na najpopularnijem borskom izletištu. Uobičajena hotelska ponuda tokom praznika biće obogaćena i zabavnim programom u svim objektima hotela.

Sva mesta u hotelu su popunjena, kao i u prethodnom periodu. Za posetioce koji budu bili na Borskom jezeru za vreme prvomajskih praznika, biće organizovan zabavno muzički program i u hotelu i u restoranu „Jezerce“ na glavnoj plaži, koji je otvoren 27. aprila. Za goste hotela pripremljen je i fakultativni izlet do Lazareve pećine, kako bi se posetioci upoznali sa prirodnim lepotama Bora i okoline“, kaže recepcioner u Hotelu „Jezero“ Danijela Radenković.

Borsko jezero kao popularno izletište Borana, sve privlačnije je i turistima iz zemlje i sveta, pa su kao i prethodnih godina i u Hotelu „Jezero“ kapaciteti već popunjeni.

Za razliku od prethodnih, ove godine najviše je domaćih gostiju mada možemo da se pohvalimo i posetiocima i iz inostranstva, pre svega iz Bugarske i Rumunije“, dodaje recepcioner u Hotelu „Jezero“ Danijela Radenković.

U Hotelu Jezero, koji raspolaže sa 278 ležajeva, popunjeno je 250, a trenutno je slobodan samo manji broj mesta za osobe sa invaliditetom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.