Poraz košarkaša Rudara, strelci šesti u državi

BOR – Košarkaši Rudara 1903 poraženi su zaostaloj utakmici 12. kola Prve regionalne lige Srbije u Prokuplju od ekipe Topličanin 100:70. Ova utakmica bila je derbi sredine tabele, a obe ekipe posle ovog duela imaju po 14 bodova i nalaze se na deobi petog i šestog mesta, ali Rudar ima utakmicu manje. Do kraja prvog dela takmičenja borskoj ekipi su ostale još dve utakmice.

Strelci borskog Metalca učestvovali su na državnom prvenstvu, finalu Kupa Srbije u gađanju vazdušnim oružjem koje je održano u Novom Sadu. U ekipnom delu Metalac je zauzeo šesto mesto u gađanju vazdušnim pištoljem, a u pojedinačnoj konkurenciji Davor Praščević je bio deveti.

U organizaciji Asocijacije sport za sve u Boru su tokom vikenda održani novogodišnji i svetosavski turnir u šahu. Učestvovalo je deset takmičara, a ukupno je odigrano 18 kola. Prvo mesto zauzeo je Dine Cvetkovski sa 11 poena, drugi je bio Milutin Vasković, a na treće mesto plasirao se Srećko Stanković. Turniri su održani pod pokroviteljstvom Grada Bora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *