Poslednje ovogodišnje zasedanje SO Majdanpek

MAJDANPEK – U Majdanpeku je danas održana poslednja ovogodišnja sednica Skupštine opštine, na kojoj je, između ostalog, usvojena Odluka o lokalnim komunalnim taksama, a saglasnost je data i na programe poslovanja preduzeća i ustanova, čiji je osnivač lokalna samouprava.

Na predlog Komisije za kadrovska pitanja produžen je mandat dosadašnjim vršiocima dužnosti direktora u majdanpečkom „Vodovodu“, toplani, Biznis inkubatoru, Javnom komunalnom preduzeću Donji Milanovac, Fondaciji za lokalni ekonomski razvoj i  Centru za kulturu i obrazovanje Donji Milanovac.

Nikola Naunović, predsednik Skupštine opštine Majdanpek zahvalio je odbornicima na učestvovanju u donošenju veoma bitnih odluka za život građana opštine Majdanpek u 2020. godini, tokom koje je održano šest sednica lokalnog parlamenta.

Tu posebno mislim na odluke iz oblasti socijalne zaštite, ali i sve one druge koje su donele boljitak građanima naše opštine. Želeo bih svojim sugrađanima da čestitam predstojeću 2021.godinu, u nadi da ćemo i ovoga puta poslušati preporuke republičko Kriznog štaba i u novogodišnjoj noći  ostati kod svojih kuća, u krugu porodice, u cilju dobrobiti za sve nas“, rekao je Nikola Naunović, predsednik Skupštine Opštine Majdanpek.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *