Potpisan ugovor o donaciji rizle

BOR-Ugovor o donaciji pet hiljada  kubika rizle potpisali su u Boru predstavnici kompanije Srbija Ziđin Koper i gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić. Rizla je namenjena za posipanje nekategorisanih puteva na području grada Bora. Ovo je druga donacija kineske kompanije Gradu Boru u ovoj godini.

„U prethodna četiri meseca već smo iskoristili pet hiljada kubika rizle, a potpisivanjem današnjeg ugovora u narednih mesec dana na atarskim seoskim putevima biće rasuto još toliko. Vrednost donacije je blizu šest miliona dinara“, rekao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

Kompanija Srbija Ziđin Koper dosadašnji uspeh postigla je zahvaljujući resursima Bora, Boranima i uz podršku Vlade Republike Srbije. Ona je važan faktor za razvoj grada. Saradnja će biti nastavljena“, rekao je Huang Žaoju, direktor za ljudske resurse u ovoj kompaniji.

Uspešna saradnja  kompanije Srbija Ziđin Koper i Grada Bora ogleda se i na drugim poljima. Kineska kompanija je pomogla izgradnju dečijeg parka, a uz pomoć njene mehanizacije ugašeni su mnogi požari.

„Moramo da nastavimo ovakvu saradnju. Pokazalo se da, kompanija  uz uspešno bavljenje rudarenjem i razvojem, kao društveno odgovorno preduzeće, pomaže i gradu“, dodao je Milikić.

On je naglasio da će saradnja i u narednom periodu biti nastavljena istim tempom, pre svega u interesu građana Bora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *