Povraćaj novca za građane koji su u pretplati za utrošenu vodu

0

Građani Bora i okoline koji imaju kuće ili vikendice do nedavno su imali mogućnost da račune za vodu plaćaju direktno u borskom Vodovodu. Oni su sada obuhvaćeni sistemom objedinjene naplate preko Javno stambenog preduzeća, a ukoliko su u pretplati u Vodovodu, biće pozvani kako bi im novac bio vraćen.

BOR – Građanima Bora, koji su za prethodni period uplatili više novca za utrošenu vodu, ova razlika biće isplaćena u gotovini u borskom Vodovodu, kažu u lokalnoj samoupravi u Boru. Oni će biti pozivani telefonom dva dana unapred, kako se ne bi stvarala gužva, i kako bi se pratio redosled isplate.

U borskom Vodovodu imaju kompletan spisak uplata i korisnika koji su u pretplati, a uglavnom se radi o privatnim kućama i vikendicama„, kaže Vukoman Vranić, pomoćnik gradonačelnika Bora.

Razlog za to je što su oni ušli u objedinjeni sistem naplate preko Javno komunalnog preduzeća za stambene usluge, a prethodne uplate zbog načina na koji sistem funkcioniše, ne mogu da budu prebačene kao pretplata za naredni period.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *