Pred domaćom publikom fudbaleri Slatine, Zlota, Šarbanovca i Krivelja

BOR – Tokom vikenda igraju se utakmice trećeg kola fudbalske Zone istok i drugog kola Borske okružne lige.

U Zoni istok fudbaleri Zlota u subotu u 16 sati i 30 minuta dočekuju Brodoremont iz Kladova, a Slatina dan kasnije u istom terminu dočekuje Radnički iz Lubnice. Posle dve pobede na svom terenu, protiv Knjaza 4:0 i Rajka Mitića 6:1, fudbaleri Bora u nedelju gostuju u Negotinu ekipi Hajduk Veljka. Slatina je u prvom kolu bila ubedljiva protiv Ozrena 9:0, druga utakmica sa BSK-om je odložena, a Zlote je i prvoj utakmici pobedio Rtanj 3:1, a u drugoj je poražen od Lužnice 2:1.

U ostalom utakmicama Tanasko Rajić dočekuje Rtanj, Đerdap bi u Kladovu trebalo da igra protiv BSK-a koji je odložio prve dve utakmice, Rajko Mitić je domaćin Knjazu iz Knjaževca, Balkanski dočekuje Ozren, a Jedinstvo je domaćin Lužnici.

Posle dva kola Bor je na deobi prva tri mesta sa Đerdapom i Tanaskom Rajićem sa maksimalnih šest bodova, dok su Slatina i Zlot na petom i šestom mestu sa po tri boda, ali Slatina ima i utakmicu manje. Za sada je pet ekipa bez osvojenih bodova, a samo BSK nema ni jednu odigranu utakmicu.

U Borskoj okružnoj ligi, Krivelj u subotu dočekuje Urovicu, Šarbanovac je domaćin Maloj Vrbici, a Brestovac u gostuje ekipi Slogi u Kobišnici. Dan kasnije Nemetali gostuju u Blizni istoimenoj ekipi.

U ostalim utakmicama Polom u Leskovu dočekuje Radnički, Kljuć igra protiv Poreča, Rudna Glava gostuje u Jabukovcu ekipi Poleta, a Branik dočekuje Miloševo. Utakmice se igraju u subotu i nedelju od 17 sati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.