Pred domaćom publikom fudbaleri Zlota, Krivelja i Brestovca

U fudbalskoj Zoni istok odigrane su utakmice 26. kola. Fudbaleri Bora osvojili su nove bodove, dok su Zlot i Slatina poraženi. Tokom vikenda predstoje utakmice 27. kola Zone istok i 25. kola Borske okružne lige.

BOR – U utakmicama 26. kola fudbalske Zone istok, koje su igrane 17. maja, fudbaleri Bora pobedili su na domaćem terenu Lužnicu 5:2, Slatina je na domaćem terenu poražena od Jedinstva iz Pirota 3:1, a isti rezultat bio je i u Kladovu, gde je lider na tabeli Đerdap savladao Zlot. U ostalim utakmicama Balkanski je na gostovanju pobedio Knjaz 2:1, Hajduk Veljko je na svom terenu bio bolji od Tanaska Rajića 1:0, Rajko Mitić je u Beloj Palanci savladao Rtanj 4:0, a Radnički i Brodoremont su igrali nerešeno 1:1 u derbiju začelja tabele.

Četiri kola pre kraja takmičenja na prvom mestu je Đerdap sa 62 boda, drugi je Balkanski sa 59, a Bor je na trećem mestu sa 58 bodova i utakmicom više. Sledi Tanasko Rajić sa 52 boda, Jedinstvo koje ima 35, Rajko Mitić sa 34, a Zlot je na osmom mestu sa 32 boda. Slatina je posle pet uzastopnih poraza pala na 12 mesto sa 24 boda i u zavisnosti od ishoda poslednja četiri kola može da ima problema sa opstankom. na 13 mestu je Radnički sa 20 bodova, Brodoremont je pretposlednji sa 19, a Ozren je na poslednjem mestu sa 12 bodova.

Već sutra prvenstvo se nastavlja. U utakmicama 27. kola Bor gostuje Brodoremontu u Kladovu, Slatina putuje u Pirot gde gostuje Tanasku Rajiću, a Zlot dočekuje Balkanski iz Dimitrovgrada.

U Borskoj okružnoj ligi igraju se utakmice 25. kola. Fudbaleri Krivelja u subotu u 17 sati dočekuju Branik, Brestovac dan kasnije dočekuje Miloševo, Nemetali gostuju u Donjem Milanovcu ekipi Poreča, a Šarbanovac putuje u Podvršku, gde igra sa ekipom Ključ.

Najbolje plasirana ekipa iz Bora je Šarbanovac na trećem mestu sa 51-nim bodom, Nemetali su sedmi sa 33 boda, osmi je Brestovac koji ima dva boda manje, dok je Krivelj 11 sa 26 bodova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.