Prepravka stepeništa u NGC-u u Boru o trošku izvođača radova

BOR – Po nalogu nadzornog organa koji prati infrastrukturne radove u Boru i uređenje stepeništa, u naselju Novi gradski centar će u narednih desetak dana većina stepeništa u gornjem delu naselja, biti prepravljena i urađena po standardima kvaliteta koji su traženi projektom.

U ovom delu grada je izvođač radova Preduzeće za puteve Strabag, pre nekoliko meseci uradilo stepeništa i postavilo behaton ploče, ali kvalitet radova nije bio ni približno dovoljan, zbog čega je naloženo da se svi nedostaci isprave o trošku izvođača„, kaže član Gradskog veća u Boru Igor Janković. On dodaje da će sličan postupak biti u svim delovima gradskih i seoskih mesnih zajednica u kojima se radovi nisu kvalitetno završili.

Za uređenje infrastrukture u gradskim mesnim zajednicama Grad Bor je ove godine izdvojio 250 miliona dinara, a za seoske 100 miliona i od presudnog je značaja da ovi radovi budu završeni po svim standardima, kako bi građani bili zadovoljni i kako bi se poboljšali uslovi u kojima žive, što je osnovni cilj ovih ulaganja, dodaje Janković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.