Prezentacija „MUVO“ vozila u Negotinu

0

Negotin – Novo vozilo velikih mogućnosti, MUVO, predstavili su u Negotinu menadžeri prodaje Fabrike za proizvodnju armatura za komunalne usluge i komunalnih vozila iz Sente. Vozilo MUVO je novi proizvod u asortimanu ove porodične srpsko-hrvatske kompanije, prisutne za sada na tržištima 30 evropskih zemalja i prati savremene trendove u komunalnoj delatnosti.

„Muvo je kompaktni, višenamenski nosač priključnih alata, sposoban za obavljanje skoro svih poslova vezanih za komunalno održavanje urbanih sredina. Počev od košenja i sakupljanja trave, čišćenja, pranja ulica i trotoara, zalivanja ukrasnih biljaka i cveća, odvoženja otpada, orezivanja drvoreda, održavanja javne rasvete i drugih poslova. Vozilo je funkcionalno prilagođeno korišćenju tokom svih godišnjih doba, uključujući naravno i zimsku sezonu, kada ga je moguće opremiti snežnim plugom, frezom, kao i posipačem soli“, naveo je između ostalog Lazar Karanović, menadžer prodaje u RASCO kompaniji, koji  ističe da je reč o pravom malom čudu koje će olakšati poslove u oblasti komunalnih delatnosti svima koji se odluče da ga kupe.

MUVO predstavlja idealan izbor za sva preduzeća koja imaju potrebu za malim, okretnim vozilom za obavljanje najrazličitijih poslova u komunalnom održavanju. Negotin je jedan od retkih srpskih gradova koji je nabavio ovu multifunkcionalnu mašinu zahvaljujući subvenciji iz lokalnog budžeta.  

„Pre dva meseca MUVO vozilo je stiglo u naš vozni park. Opština Negotin je iz  budžetskog fonda za zaštitu životne sredine za njegovu kupovinu izdvojila 10 miliona dinara bez uračunatog PDV-ea, a mi smo obezbedili još dva miliona dinara. Biće nam od velike koristi, s obzirom na naše ulice koje su nekada zakrčene automobilima, a posebno će biti korisno u zimskim mesecima. Iz proizvodnog asortimana RASCO- TAMP-a već imamo nekoliko mašina i zadovoljni smo kvalitetom. Opremu ćemo i ubuduće nabavljati od proverenih saradnika i nadam se isključivo sopstvenim sredstvima“, istakao je Golub Rajić, direktor JKP „Badnjevo“ Negotin.

Negotin je, inače, prvi na listi gradova u kojima je Fabrika RASKO, predstavila nove trendove i nove proizvode iz svog proizvodnog asortimana, za koje kažu da su  inovativnim rešenjima i efikasnom proizvodnjom osigurali idealan odnos kvaliteta i cene. Iz ove Fabrike najavljuju i stalnu servisnu podršku preduzećima koja se odluče na kupovinu njihovih uređaja za održavanje u komunalnoj delatnosti.

Negotinsko komunalno preduzeće je za sada jedno od retkih ako ne i jedino na području istočne Srbije koje u svom voznom parku ima MUVO vozilo. Predstavljanju njegovih karakteristika u Negotinu prisustvovali su direktori komunalnih preduzeća iz opština Borskog i Zaječarskog okruga kao i predstavnici lokalnih samouprava.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *