Pri kraju završetak fiskulturne sale u Brestovcu

BOR,BRESTOVAC-U Osnovnoj školi „Stanoje Miljković“ u Brestovcu kod Bora privodi se kraju izgradnja i opremanje fiskulturne sale koja je započeta pre skoro tri decenije. To je u ovoj obrazovnoj ustanovi jedna od najvažnijih investicija.

Ovaj problem  fiskulturne sale,koji traje 27 godina, konačno privodimo kraju. U toku je opemanje svlačionica i nabavka sprava tako da se završetak očekuje početkom septembra“, rekao je Aleksandar Vlahović, direktor OŠ „Stanoje Miljković“

Osim izgradnje fiskulturne sale, u matičnoj školi u Brestovcu značajnu pažnju posvetili su protekle godine i rešavanju problema bezbednosti saobraćaja u neposrednoj blizini ove obrazovne ustanove.

Od ostalih investicija značajno je i uređenje saobraćajnica u blizini škole radi što bolje bezbednosti učenika. U izdvojenom odeljenju u Šarbanovcu završena je sanacija mokrog čvora“, dodao je Vlahović.

U izdvojenom odeljenju u Metovnici učenici nisu imali odgovarajuću fiskulturnu salu. Uz pomoć lokalne zajednice problem je rešen tako što je sala Doma kulture adaptirana i već od septembra učenici će je koristiti za realizaciju nastave fizičkog vaspitanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *