Prijem za mlade borske državne prvake u karteu

0

BOR – Predstavnici lokalne samouprave u Boru organizovali su prijem za mlade borske karatiste, članove Karate kluba Bor, koji su na državnom prvenstvu održanom pre desetak dana, ali i na ostalim takmičenjima na kojima su učestvovali osvojili veliki broj medalja.

Prema rečima gradonačelnika Bora Aleksandra Milikića, karate je sport koji već decenijama ima odlične rezultate, a kao podrška razvoju iz gradskog budžeta je prethodne četiri godine izdvojeno približno dva i po miliona dinara.

Na državnom prvenstvu za mlađe uzrastne kategorije koje je početkom aprila održano u Beogradu takmičari Karate kluba Bor osvojili su ukupno sedam medalja dve zlatne, jednu srebrnu i četiri bronzane. Najuspešniji takmičari su bili Marta Miletić i Uroš Radivojević koji su postali državni prvaci za 2021.godinu. Uz to Uroš Radivojević je i najmlađi takmičar karate federacije, rođen je 2014. godine i ova medalja je za njega posebno veliki uspeh. Bronzane medalje na državnom prvenstvu osvojili su Veljko Živanović, Alen Nestorović i Alen Sejdija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *