Prijem za mlade borske rukometašice

BOR – Za mlade rukometašice Bora, koje su tokom vikenda na državnom prvenstvu u Šapcu postale vicešampioni Srbije do 16 godina starosti, u sali Skupštine grada, organizovan je svečani prijem kod gradonačelnika.

Kako je rečeno tom prilikom, ovo je najveći uspeh mlađih selekcija borskog kluba do sada. Grad Bor je pomagao i nastaviće da pomaže uspešne sportiste i klubove, a ova generacija rukometašica je dokaz da se u ženskom rukometnom klubu odlično radi i sa mlađim i sa starijim selekcijama.

„Ovo je budućnost borskog rukometa“ – rekao je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić i dodao da je siguran da se među prisutnim rukometašicama nalaze buduće reprezentativke Srbije i nosioci igre seniorske selekcije borskog kluba u Superligaškom takmičenju.

Uspeh koje su mlade borske rukometašice postigle na državnom prvenstvu još je veći ukoliko se uzme u obzira da su one glavni deo tima Bor 2 koji se takmiči u Prvoj regionalnoj ligi i da su samo nedelju dana pre državnog prvenstva igrale odlučujuće utakmice baraža za ulazak u Super B ligu Srbije sa znatno starijim ekipama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.