Prijem za mlade džudiste

BOR – Gradonačelnik Aleksandar Milikić organizovao je prijem za mlade nade Džudo kluba „Bor“ koji su na državnom prvenstvu osvojili srebrne i bronzane medalje, njihovog trenera i roditelje.

Prijem je organizovan za Stašu Mladenović koja je zauzela 2.mesto na kadetskom prvenstvu u džudou, za Obrena Antića, sa bronzanim odličjem na juniorskom džudo prvenstvu, kao i za Teodora Luku Nikolića, koji je bio treći na republičkom školskom takmičenju.

Borski džudisti tradicionalno postižu zapažene rezultate na mnogim takmičenjima i na taj način promovišu ovaj sport, ali i grad Bor i treba im odati dužno priznanje i zahvlanost. Da džudo u gradu ima perspektivu potvrđuju i uspesi mladih takmičara u koje i najviše treba ulagati“, rekao je, između ostalog, na prijemu, gradonačelnik Aleksandar Milikić i dodao da će Grad Bor i u narednom periodu finansijski pomagati klubove i sportiste koji postižu zapažene rezultate i čak i povećati sredstva, a da u gradu moramo imati jake klubove kao baze za razvoj omladinskog i dečijeg sporta, zaključio je Milikić i mladim džudistima uručio prigodne poklone.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *