Prvo pojedinačno stonotenisko prvenstvo Centralne Srbije u Boru

BOR – U Boru je prvog dana februara održano pojedinačno prvenstvo centralne Srbije u stonom tenisu za juniore, juniorke, seniore i seniorke.

S obzirom na to da Stonoteniski savez centralne Srbije, osim vojvodine i Beograda obuhvata sve ostale gradove i opštine, na turniru je učestvovalo 80 takmičara iz 15 gradova, a najviše ih je bilo sa područja istočne Srbije.

Stonoteniski klub Bor predstavljala su četiri takmičara u seniorskoj i tri u juniorskoj kategoriji. U seniorskoj kategoriji Nikola Colić je osvojio drugo mesto u pojedinačnoj konkurenciji. Treće mesto u seniorskoj kategoriji osvojila su i dva borska dubla u kojima su se takmičili Vlada Kostandinović i Aleksandar Stojanović i drugi dubl u sastavu Nikola Colić i Marko Pavlović. Ženski dubl u sastavu Aleksandra Lupulović i Teodora Musić takođe je osvojio treće mesto u kategoriji juniorki i seniorki.

Pojedinačno prvenstvo centralne Srbije prvi put je ove godine održano u Boru, a u Stonoteniskom klubu Bor kažu da može da se očekuje organizacija sličnih, velikih turnira i u narednom periodu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *