Prvomajska i uskršnja čestitka generalnog direktora Serbia Zijin Copper radnicima i građanima Bora i Majdanpeka

BOR, MAJDANPEK – Povodom prvomajskih i uskršnjih praznika čestitku je uputio i Jian Ximing, generalni direktor Serbia Zijin Copper. „Svim radnicima kompanije, njihovim porodicama i građanima opština Bor i Majdanpek čestitam prvomajske praznike. Želim da Međunarodni praznik rada, simbol internacionalne radničke i sindikalne solidarnosti, svi basenski rudari, metalurzi, floteri, mineri, bušači, bageristi i ostali provedu u dobrom raspoloženju, dostojanstveno i sa verom u bolju budućnost.

Cenim i poštujem težak i visokorizičan posao koji obavljate i ponosan sam na sve vas. Zato će i dalje prioriteti u poslovanju Serbia Zijin Copper, pored povećanja proizvodnje i smanjenja troškova, biti bolji uslovi rada, edukacija, nova radna mesta i viši standard. Jer, dužnost menadžmenta je da, pored trajne stabilnosti kompanije i sigurne egzistencije za svih pet i po hiljada radnika, obezbedi sigurnost u radu zaposlenih i adekvatnu nagradu za njihov rad. Duboko verujem da će Serbia Zijin Copper i danas, i sutra, i u budućnosti, biti jedan od najsnažnijih zamajaca srpske privrede i ekonomije, da će i dalje upošljavati ljude u Boru, Majdanpeku i regionu i da će trud i rizik koji radnici preuzimaju, čineći da svakim danom napredujemo, služiti za ponos generacijama koje će doći.

Želim svima i srećne uskršnje praznike takođe, dobro zdravlje i mnogo uspeha u radu. Srećno!“, navodi se u čestitki generalnog direktora Serbia Zijin Copper DOO.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *