Rad službi tokom zime

BOR – Na području grada Bora, u proteklom periodu nije bilo veći problema koje su prouzrokovali sneg, led i niska temperatura. Samo tokom jednog dana, usled ispada dalekovoda, došlo je do nestanka struje u gradu i selima i do prekida vodosnabdevanja.

Zahvaljujući maksimalnom angažovanju, pre svih ekipa Elektrodistribucije, situacija je sanirana u najkraćem mogućem roku u datim okolnostima“, istakao je Danijel Aleksić, član Gradskog štaba za vanredne situacije u Boru.

Putevi prvog prioriteta u gradu, kao i saobraćajnice ka selima su sve vreme bili prohodni, a tako će biti i u narednom periodu jer nadležno javno preduzeće u Boru, tokom zime funkcioniše po posebnom sistemu rada i po prioritetima.

U proteklom periodu bilo je potrebe da se interveniše i na planinskom području grada, pre svega jer se ne poštuju osnovne bezbednosne mere o zabrani kretanja van skijaških staza i puteva tokom zime.

Zima još uvek nije završena, tako da se svakako očekuju periodi sa hladnijim danima i obilnijim snegom. Zato je važno da se apeli nadležnih u ovakvim okolnostima prihvataju i primenjuju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *