Rekonstrukcija glavne ulice u Zaječaru

0

ZAJEČAR – U Zaječaru je počela kompletna rekonstrukcija ulice Nikole Pašića, glavne saobraćajnice u gradu, od nadvožnjaka na ulazu u grad do naselja Dva brata. Biće postavljen kompletno nov asfalt, trotoari sa behaton pločama, uređena kišna kanalizacija, postavljena nova led rasveta i posađeno novo drveće sa desne strane ulice.

Radovi u ulici Nikole Pašića izvode se u dužini od 970 metara i njihova vrednost iznosi oko 70 miliona dinara. Rekonstrukcija ove ulice podrazumeva i postavljanje novih polietilenskih cevi, kao i rešavanje problema atmosferskih voda. Najavljujući potpuno novi izgled glavne saobraćajnice u gradu, gradonačelnik je rekao i da će biti bolje urađeno proširenje ka ulici 29. novembar, ali i rekonstrukcija još nekoliko manjih ulica sa leve i desne strane ulice Nikole Pašića. Po njihovom završetku glavna saobraćajnica dobiće potpuno nov izgled.

Tokom radova saobraćaj će biti usporen i preusmeren saobraćajnom signalizacijom, ali će i, kada to bude bilo neophodne, na kratko biti i potpuno obustavljen. Istovremeno će se postavljati nova led rasvete, a biće prefarbane i zarđale bandere.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *