Rekonstrukcija krova Doma kulture u Slatini privodi se kraju

SLATINA, BOR- Grad Bor nastavlja da uređuje i sanira infrastrukturu u seoskim mesnim zajednicama. Jedna od svakako najznačajnijih i među najskupljim  investicijima je rekonstrukcija krova Doma kulture u Slatini čija je površina 1.300 kvadratnih metara.  Radovi se privode kraju.

„Na zahtev Saveta mesne zajednice i meštana Slatine rekonstruišemo kompletno krov, vrednost  javne nabavke je četiri miliona i 200 hiljada dinara.Narednih dana završićemo postupak javne nabavke za rekonstrukciju sale u vrednosti od dva i po miliona dinara“, rekao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

I u ostalim selima na području Bora, u dogovoru sa meštanima, lokalna samouprana nastavlja da otklanja  nedostatke na infrastrukturnim objektima i proširuje njihove kapacitete. Zahtevi meštana u gotovo svim selima su slični. Najviše traže uređenje putne infrastrukture, a u nekim mesnim zajednicama  problem su vodovodi.

„Mislim da ćemo u ovoj godini završiti sve projekte vodosnabdevanja u selima ,a naredne godine planiramo da započnemo njihovu realizaciju.Vodovodi su problemi u Metovnici, Bučju i Gornjanu“, istakao je Aleksandar Milikić.

Vremenski uslovi neće biti prepreka da se realizuju planirani projekti, jer je cilj da se podigne kvalitet uslova života, osim u gradu, i u selima, dodao je Milikić prilikom obilaska radova u Slatini.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *