Renoviranje Doma kulture u Rudnoj Glavi

0

Do sredine jula trebalo bi da bude završeno kompletno renoviranje Doma kulture u Rudnoj Glavi, objekta sagrađenog sedamdesetih godina prošlog veka. Paralelno sa ovim poslovima radilo se i na uređenju Doma kulture u Blizni, gde su posle trideset godina sanirani mokri čvorovi i renovirane zajedničke prostorije.

MAJDANPEK, RUDNA GLAVA – Do sredine jula trebalo bi da bude završeno kompletno renoviranje Doma kulture u Rudnoj Glavi, objekta sagrađenog sedamdesetih godina prošlog veka.

U infrastrukturu našeg sela je, inače, dosta toga uloženo u proteklih nekoliko godina, zahvaljujući, pre svega, lokalnoj samoupravi, ali i Republici, posebno u delu putne infrastrukture. Pored uređenja centra sela, glavne ulice, rasvete, renovirana je i seoska ambulanta, a uskoro će i Dom kulture dobiti sasvim novi izgled“, kaže Danijel Stojanović, predsednik IO MZ Rudna Glava.

Paralelno sa renoviranjem Doma kulture u Rudnoj Glavi, radilo se i na uređenju Doma kulture u Blizni, gde su posle trideset godina sanirani mokri čvorovi i renovirane zajedničke prostorije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *