Renoviranje u Opštoj bolnici

BOR – Ministarstvo zdravlja Republike Srbije je za projekat obnove bolnica i domova zdravlja u celoj Srbiji obezbedilo više od 700 miliona dinara. Ovim projektom su obuhvaćene i borske zdravstvene ustanove Opšta bolnica i Dom zdravlja. Za renoviranje i rekonstrukciju sanitarnih čvorova u borskom Domu zdravlja je opredeljeno 2, 5 miliona dinara, dok je za Opštu bolnicu Ministarstvo predvidelo 12 miliona dinara.

„Opšta bolnica je do sada kompletno renovirala Psihijatrijsko odeljenje i delom operacione sale na Odeljenju ortopedije i neurohirurgije, dok su na mnogim drugim odeljenjima zamenjene sanitarije. To smo uradili u prvom naletu. Palijativna nega je takođe u sklopu projekta Ministarstva zdravlja, tako da su do sada urađeni grubi radovi“, kaže dr Igor Maljković, direktor Opšte bolnice u Boru.

Opšta bolnica u Boru je za renoviranje do sada utrošila 4,5 miliona dinara, a radovi će kako se očekuje uskoro biti nastavljeni. Investitor radova je Ministarstvo zdravlja RS, dok je izvođač radova, po odluci Ministartva, „Tončev gradnja“.

[iframe frameborder=“0″ width=“480″ height=“270″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x4eavwq“ allowfullscreen ]
Renoviranje u Opštoj bolnici, 03. jun 2016… by rtvbor

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *