Republički fond za zdravstveno osiguranje uključen u program „Moja prva plata“

BOR-Filijala Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje u Boru konkurisala je za pet radnih mesta u sklopu programa Vlade Republike Srbije Moja prva plata. U sedištu filijale u Boru predviđena su dva kandidata sa visokom spremom, diplomirani pravnik i diplomirani ekonomista,  a u ispostavama u Kladovu, Negotinu i Majdanpeku po jedan administrativni radnik sa srednjom stručnom spremom.

Apelujem na sve one koji se pronalaze u ovoj oblasti i imaju odgovarajuće obrazovanje da se prijave. Na taj način steći će korisna znanja i veštine kako bi eventualno nakon završenog programa mogli da ih primimo u radni odnos„, rekla je Vera Jovanović, direktor filijale Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje u Boru.

Radom u Republičkom fondu kandidati stiču specifična znanja u oblasti obezbeđivanja i sprovođenja zdravstvenog osiguranja i funkcionisanja zdravstvenog sistema.

Radnici RFZO-a su motivisani da pruže svu neophodnu pomoć, kako bi se mladi ljudi osposobili za samostalan rad u stepenu obrazovanja koje su stekli tokom školovanja“, dodala je Vera Jovanović.

Prijavljivanje kandidata za program „Moja prva plata“ traje do 31.oktobra. U 28 filijala republičkog fonda za zdravstveno osiguranje  i 135 ispostava u Srbiji ukupno su odobrene 193 pozicije za 197 kandidata.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.