Revijalni turnir Mini-maxi lige u Majdanpeku

MAJDANPEK – Više od sto malih fudbalera, uzrasta 2008, 2010. i 2012. godište, iz četiri kluba borskog okruga, kladovskog „Brodoremonta“, negotinskog „Bobana“, donjomilanovačkog „Poreča“ i majdanpečkog „Minersa“ okupilo se juče, pre podne, u Majdanpeku, na revijalnom turniru Mini-maxi lige, u organizaciji Opštinskog fudbalskog saveza.

S obzirom na to da je epidemija korone prekinula i na neko vreme zaustavila mnoga sportska takmičenja, pa tako i Mini-maxi ligu za borski okrug, danas smo u Majdanpeku organizovali revijalni turnir. Ovo takmičenje je, inače, stepenovano, pa tako neke od ovih ekipa očekuje regionalno, a nadamo se, na jesen i republičko takmičenje“, rekao je Dejan Škorić, sekretar OFS Majdanpek.

Bio je to pravi sportski „hepening“, koji su učesnici ove lige s nestrpljenjem iščekivali, tako da su sa stadiona pod Staricom svi poneli pregršt lepih uspomena, a oni najuspešniji i zaslužene nagrade.

Veoma sam srećan zbog toga što sam proglašen za najboljeg igrača, u kategoriji 2008. godište i još više što je moj klub osvojio prvo mesto“, nije krio zadovoljstvo Vukašin Milovanović, iz negotinskog Fudbalskog kluba „Boban“.

Za najbolje igrače, u ostale dve, mlađe, kategorije, proglašeni su Lazar Kojić iz Kladova i Veljko Krišanović iz Majdanpeka, dok su priznanja za najbolje trenere dobili  Marko Živović, Novica Anđelsković i Ilija Mudrinić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *